Λογισμικό αποστολής και μεταφοράς εμπορευμάτων ssTransport

Για πράκτορες μεταφορών

ssTransport

Λογισμικό αποστολής και μεταφοράς εμπορευμάτων

Είστε πράκτορας μεταφορών...

Το ssTransport είναι εξειδικευμένο λογισμικό και καλύπτει όλη τη δραστηριότητα των εταιρειών του κλάδου σας. Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας. Με αυτό, οργανώνετε και ελέγχετε τις διαδικασίες εύκολα και άνετα, εξοικονομείτε χρόνο, εργάζεστε πιο αποτελεσματικά και, ως εκ τούτου, η επιχείρησή σας είναι πιο επιτυχημένη.

Специализиран софтуер за малки и средни транспортни фирми

Η δουλειά σας απαιτεί...

να συντάξετε ένα σαφές και πρακτικό αίτημα μεταφοράς στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα; Όταν χρησιμοποιείτε το ssTransport αυτό είναι δυνατό και εύκολο. Επειδή…

Έχετε μια λίστα με αποθηκευμένες διευθύνσεις· Μπορείτε να αντιγράψετε δεδομένα από παλιά παραγγελία· Υπολογίζετε το κέρδος από κάθε διαδρομή (αναφορά κατά ημερομηνία, πράκτορα μεταφορών, μεταφορέα)· Εκδίδετε τιμολόγια στους πελάτες σας· Χρησιμοποιείτε αναφορές «Απαιτήσεις» και «Υποχρεώσεις» και ακόμα πολλές βολικές λειτουργίες.

 

Λαμβάνετε παραγγελίες από πελάτες

Ανά πάσα στιγμή, έχετε πληροφορίες σχετικά με ληφθέντες παραγγελίες που αναμένουν εκτέλεση.

Συντάσσετε παραγγελίες σε δευτερόλεπτα

Έκδοση και αποστολή παραγγελίας με ένα κλικ. Αντιγραφή παραγγελίας.

Έκδοση τιμολογίων

Δημιουργήστε το τιμολόγιο αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε πρόσθετα δεδομένα. Τα δεδομένα για το τιμολόγιο μεταφέρονται αυτόματα από την παραγγελία.

Καταγράφετε τα τιμολόγια που σας εκδόθηκαν

Ανά πάσα στιγμή έχετε πλήρεις πληροφορίες για τα εισερχόμενα τιμολόγια για να παρακολουθείτε τα στάδια διεκπεραίωσής τους.

Παρακολουθείτε τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις

Διαθέτετε μερικά είδη πληροφοριών που σας δίνουν μια πλήρη εικόνα των απλήρωτων ή καθυστερημένων πληρωμών.

Γρήγορες αναφορές με επιλογή βάσει διαφορετικών κριτηρίων

Έχετε ένα αποθηκευμένο αρχείο των διαδρομών και μπορείτε πάντα να κάνετε την επιλεγμένη αναφορά (κατά αυτοκίνητο, πελάτη, ημερομηνία κ.λπ.) που χρειάζεστε.

Έχετε στη διάθεσή σας μια βάση δεδομένων των αντισυμβαλλομένων σας

Αρκεί να εισαγάγετε τα δεδομένα των πελατών ή των προμηθευτών σας μία φορά για να τα χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που τα χρειάζεστε.

Αποθηκεύετε όλες τις διευθύνσεις που θέλετε

Εξοικονομείτε χρόνο και κόπο γιατί δεν χρειάζεται να εισάγετε επανειλημμένα όλες τις λεπτομέρειες.

Αναλύετε το κέρδος

Μπορείτε να υπολογίσετε το κέρδος από τη διαδρομή κάθε αυτοκινήτου ή το κέρδος από τη δραστηριότητα πρακτορείας μεταφορών.

Εξαγωγή δεδομένων

Μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε όλα τα δεδομένα σε Excel, PDF, CSV. Μπορείτε επίσης να εξάγετε τα τιμολόγιά σας στο λογιστικό λογισμικό σας.

Δυνατότητα αναβάθμισης και περαιτέρω ανάπτυξης

Κάθε εταιρεία έχει δημιουργήσει το δικό της στυλ εργασίας. Για αυτό, οι λειτουργίες του ssTransport μπορούν να συμπληρωθούν. Είμαστε έτοιμοι να βελτιστοποιήσουμε, να δημιουργήσουμε πρόσθετα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να λύσουμε τα συγκεκριμένα προβλήματά σας. Στόχος μας είναι να αποκτήσετε ένα χρήσιμο προϊόν που σας ικανοποιεί.